PBT Fixing

Primaire tabs

PBT Fixing is in 2012 ontstaan vanuit een samenvoeging van Poppers Technofast en De Bree Plafond- en Bevestigingstechnieken. De combinatie heeft ruim 40 jaar ervaring in plafondafhangsystemen en bevestigingstechnieken voor binnenafbouw.

Poppers Technofast is ontstaan door een overname van de binnenafbouw-activiteiten van Bolle Technofast Nederland en Bolle Technofast Belgium N.V. in 2003. Door ontwikkelingen binnen de Poppers Groep in 2014, zoals de overname van Unifix N.V, is er ruimte ontstaan om activiteiten, richting de bouw- en installatiemarkt, die jarenlang door Bolle Technofast zijn uitgevoerd, weer met versterkte aandacht op te pakken.

PBT Fixing is dé specialist voor de levering van bevestigingssystemen aan de droge afbouw. Gedurende afgelopen jaar hebben wij ons assortiment sterk uitgebreid, op het gebied van kwalitatieve gereedschappen en bevestigingen voor de bouwsector en aanverwante industrie.

Waar staan we voor?
Door u de juiste producten voor te stellen en ze dan op een juiste manier aan te leveren, tegen een correcte prijs, willen we u graag van dienst zijn. Ons streven is, dat u zich optimaal kunt bezighouden met de technische aspecten van uw werk.

Breed assortiment kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen en gereedschappen
De bevestigingsmiddelen en gereedschappen die U dagelijks nodig heeft, zijn ons standaard assortiment.

Kwaliteit
We hanteren een strenge maatstaf om onze producten en partners te selecteren. Stuk voor stuk sterke merken met een hoge kwaliteit.

Service en ondersteuning
U kunt bij ons terecht voor advies voor uw toepassing.

Lange termijn visie
Wij zijn continu op zoek naar producten die uw werk eenvoudiger maken en wij richten ons op langdurige relaties met zowel u als onze partners voor onze producten.